Təcrübə rəhbəri və karyera üzrə mütəxəssis

Kollecin Təcrübə rəhbəri və koryera üzrə mütəxəssisi   Mehrəliyev Zəka Qalib oğlu.                                 Mehrəliyev  Zəka  Qalib oğlu 1998-ci ildə Astara rayon Pensər kəndində anadan olmuşdur. 2003-cü ildə Pensər Kənd 1 saylı tam orta məktəbə qədəm qoymuşdur. 2016-cı ildə Lənkəran Dövlət Universitetinin “Maliyyə” ixtisasına daxil olmuş və 2020-ci ildə həmin ixtisası bitirmişdir. Elə həmin il Lənkəran Dövlət Universiteti “Maliyyə menecmenti” ixtisaslaşması üzrə magistr pilləsinə daxil olmuş, “Azərbaycan iqtisadiyyatının inkişafında investisiya problemləri” mövzüsunda dissertasiya işini müdafiə edərək magistr diplomu almışdır. İxtisas sahəsi ilə bağlı 3 (üç) tezisin müəllifidir. 2021-ci ildən Lənkəran Dövlət Universiteti nəzdində Sosial və Aqrar-texnoloji kollecdə tyutor vəzifəsində çalışıb.Hal hazırda Kollecin Təcrübə rəhbəri və koryera üzrə mütəxəssisi vəzifəsində fəaliyyət göstərir.