Kollecdə “Gənclərin insan hüquqları və gender bərabərliyi” mövzusunda tədbir keçirildi.

Kollecdə  “Gənclərin insan hüquqları və gender bərabərliyi” mövzusunda tədbir keçirildi.

24 noyabr 2023-cü il tarixində Lənkəran Dövlət Universitetinin nəzdində Sosial və Aqrar-Texnoloji Kollecdə Lənkəran Dövlət Universitetinin Hüquqşünası Çingiz Cavadovun iştirakı ilə “Gənclərin insan hüquqları və gender bərabərliyi” mövzusunda tədbir keçirildi.Tədbirdə çıxış edən Çingiz Cavadov gənclər arasında sağlam ətraf mühit və sağlam həyat tərzinin geniş təbliği, ölkəmizdə insan hüquq və azadlıqlarının təmin edilməsi məqsədi ilə həyata keçirən tədbir və islahatlardan, gender bərabərliyindən və qadın hüquqlarından bəhs etdi. Sonda tələbələri maraqlandıran sualları cavablandırdı.